Du sökte:

di debatt antal tecken

DEBATT: Debatt: Liten utbildningsform levererar bästa ...
https://www.di.se/opinion/debatt-liten-utbildningsform-levererar-basta-resultatet
2017-02-08 · Välkommen att sända ditt inlägg till debatt@di.se. Bifoga högupplöst porträttfoto. Textlängd 4.000-6.000 tecken inklusive blanksteg. presenterar vi på Myndigheten för yrkeshögskolan både de senaste resultaten för hur det går för de studerande i yrkeshögskolan (YH) efter examen, och vilka nya utbildningar som kommer att få starta de närmaste åren.
Så skriver du på SvD Debatt | SvD
www.svd.se › sa-skriver-du-pa-svd-debatt
Feb 12, 2019 · Så skriver du på SvD Debatt: Maxlängd hos oss ligger på 6 000 tecken (inklusive blanksteg och underskrifter). Kortare går också bra. Du kan föreslå rubrik och ingress, de räknas inte in i maxlängden, men bör hållas relativt korta. Repliker publiceras löpande på SvD.se. Håll dem på max 4 000 tecken eller kortare.
Di Debatt | Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad
https://www.di.se/debatt
2021-12-22 · På Di:s debattsida skriver dagligen företagare, sakkunniga, politiker, representanter från intresseorganisationer med flera om aktuella ämnen med fokus på företagarnas intressen. Mejla gärna debattinlägg på 2500, 4500 eller 6500 tecken inklusive blanksteg till debatt@di.se och bifoga högupplöst porträttbild.
Di debatt antal tecken
enklapengarjxrursn.netlify.app › 88308 › 88176
10 tips om debattartiklar – Westander. Det krävs nu att samhället I en debattartikel i Dagens industri skriver fem universitetsrektorer om Det finns ett antal lärosäten, utöver våra, som bedriver framgångsrika En debattartikel bör ligga under 4000 tecken, under 3000 ökar chansen för Dagens Industri: Debatt: debatt@di.se , (redaktion: red@di.se).
Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad - Dagens ...
https://www.di.se › debatt
Di Debatt samlar de senaste diskussionerna och debatterna inom ekonomi, ... Mejla gärna debattinlägg på 2500, 4500 eller 6500 tecken inklusive blanksteg ...
DEBATT: Debatt: Liten utbildningsform ... - Di.se nyhetssajt
www.di.se › opinion › debatt-liten-utbildningsform
Feb 08, 2017 · Är du sakkunnig i en aktuell fråga? Välkommen att sända ditt inlägg till debatt@di.se. Bifoga högupplöst porträttfoto. Textlängd 4.000-6.000 tecken inklusive blanksteg. presenterar vi på Myndigheten för yrkeshögskolan både de senaste resultaten för hur det går för de studerande i yrkeshögskolan (YH) efter examen, och vilka nya utbildningar som kommer att få starta de ...
DEBATT: Karl Walentin: Tillväxten är god jämfört med andra
https://www.di.se › debatt › karl-walentin-tillvaxten-ar-go...
Välkommen att sända ditt inlägg till debatt@di.se. Bifoga högupplöst porträttfoto. Textlängd 2.500-6.000 tecken inklusive blanksteg. Detta är en ...
Frågor och svar om DN Debatt - DN.SE
https://www.dn.se › debatt › fragor-och-svar-om-dn-debatt
Så skriver du en artikel för DN Debatt och så skickar du in den. ... ”[Namn på debattören]: [Artikelrubrik] [antal tecken i artikeln]”.
Om oss - Di.se nyhetssajt
https://www.di.se/nyheter/om-oss
2020-08-21 · Under 2015 och 2016 började di.se att ta betalat för sina artiklar. Detta har inneburit att analyser och ett större antal nyhetsartiklar publiceras innan papperstidningen går i tryck och kan läsas av inloggade prenumeranter. Sedan 2008 är webb-tv en viktig del av sajten. Under vinjetten Di TV publiceras dagligen tv-inslag på sajten.
DEBATT: Replik: Miljön måste vägas mot andra mål - Dagens ...
https://www.di.se › debatt › replik-miljon-maste-vagas-mo...
Välkommen att sända ditt inlägg till debatt@di.se. Bifoga högupplöst porträttfoto. Textlängd 2.500-6.000 tecken inklusive blanksteg.
DEBATT: Debatt: Det måste bli lättare att få personskydd
https://www.di.se/debatt/debatt-det-maste-bli-lattare-att-fa-personskydd
2021-12-11 · Debatt: Det måste bli lättare att få personskydd. I slutet av november gjorde polisen ett tillslag mot ett kriminellt nätverk och grep åtta personer misstänkta för att ha planerat att kidnappa en högt uppsatt person i näringslivet. Möjligheten till personskydd måste förbättras, skriver Joakim Söderström, vd på Säkerhetsbranschen.
Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad - Dagens ...
https://www.di.se › debatt
Mejla gärna debattinlägg på 2500, 4500 eller 6500 tecken inklusive blanksteg till debatt@di.se och bifoga högupplöst porträttbild. I dag. Debatt ...
Debatt: Liten utbildningsform levererar bästa resultatet
https://www.di.se › opinion › debatt-liten-utbildningsform...
Välkommen att sända ditt inlägg till debatt@di.se. Bifoga högupplöst porträttfoto. Textlängd 4.000-6.000 tecken inklusive blanksteg.
Debatt - Aftonbladet
https://www.aftonbladet.se/debatt
Mejla debatt@aftonbladet.se och skicka insändare till inkorgen@aftonbladet.se. Mer pengar till arbetare i oppositionens budget M: Långa avstånd motiverar sänkt bensinskatt.
Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad - Dagens ...
https://www.di.se › debatt
Mejla gärna debattinlägg på 2500, 4500 eller 6500 tecken inklusive blanksteg till debatt@di.se och bifoga högupplöst porträttbild. 25 oktober 2021.
Di debatt antal tecken
https://enklapengarjxrursn.netlify.app/88308/88176.html
10 tips om debattartiklar – Westander. Det krävs nu att samhället I en debattartikel i Dagens industri skriver fem universitetsrektorer om Det finns ett antal lärosäten, utöver våra, som bedriver framgångsrika En debattartikel bör ligga under 4000 tecken, under 3000 ökar chansen för Dagens Industri: Debatt: debatt@di.se , (redaktion: red@di.se).
Antalet covidsjuka på iva fortsätter att öka: ”Inga tecken på ...
www.di.se › nyheter › antalet-covidsjuka-pa-iva
Dec 20, 2021 · Antalet svårt covidsjuka patienter i intensivvården fortsätter att öka och är den högsta på ett halvår.”Att vi nu går in i jul- och nyårshelgerna med den ökningen är oroande”, säger Johnny Hillgren, ansvarig för Svenska intensivvårdsregistret.
Antalet covidsjuka på iva fortsätter att öka: ”Inga tecken ...
https://www.di.se/nyheter/antalet-covidsjuka-pa-iva-fortsatter-att-oka...
2021-12-20 · Antalet svårt covidsjuka patienter i intensivvården fortsätter att öka och är den högsta på ett halvår.”Att vi nu går in i jul- och nyårshelgerna med den ökningen är oroande”, säger Johnny Hillgren, ansvarig för Svenska intensivvårdsregistret.
Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad - Dagens ...
https://www.di.se › amnen › debatt
Det finns hoppingivande tecken på en vändning i Europas ekonomi och på att vi ... I fredags skrev näringsminister Annie Lööf (C) på Di Debatt om ett antal ...
Di Debatt (@didebatt) / Twitter
https://twitter.com › didebatt
Dagens industris debattsida. Maila artiklar till debatt@di.se. Ansvarig utgivare: Peter Fellman.
DEBATT: Låt Sveaskogs arealer tillgodose naturskyddet
https://www.di.se/debatt/lat-sveaskogs-arealer-tillgodose-naturskyddet
2021-01-20 · DEBATT. En femtedel av Sveriges skogsareal ägs av stat och kommun. Lägg ner idén om att sälja statlig skog till privatpersoner och använd i stället Sveaskogs arealer till de höjda ambitionerna för naturvård. Det skulle gynna det privata ägandet mer än en försäljning, anser tidigare Stora Enso-direktören Björn Hägglund.
Di Debatt | Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad
www.di.se › debatt
Dec 26, 2021 · Di Debatt samlar de senaste diskussionerna och debatterna inom ekonomi, finans och näringsliv. Ta del av åsikter och kommentarer om de viktigaste frågorna för näringslivet och företagare från ledande debattörer.
Opinion och debatt om ekonomi, börs och marknad - Dagens ...
https://www.di.se › debatt
Mejla gärna debattinlägg på 2500, 4500 eller 6500 tecken inklusive ... I går skrev Göran Stiernstedt på Di Debatt att antalet landsting borde minskas.
DEBATT: Låt Sveaskogs arealer tillgodose naturskyddet
www.di.se › debatt › lat-sveaskogs-arealer
Jan 20, 2021 · DEBATT: DEBATT. En femtedel av Sveriges skogsareal ägs av stat och kommun. Lägg ner idén om att sälja statlig skog till privatpersoner och använd i stället Sveaskogs arealer till de höjda ambitionerna för naturvård. Det skulle gynna det privata ägandet mer än en försäljning, anser tidigare Stora Enso-direktören Björn Hägglund.
Så skriver du på SvD Debatt | SvD
https://www.svd.se/sa-skriver-du-pa-svd-debatt
2019-02-12 · Välkommen till oss på SvD Debatt! Redaktör: Carina Stensson Biträdande redaktör: Björn Jorner Mejl: debatt\@svd.se Telefonnummer: 08–135149, Twitter: \@SvDDebatt Facebook: SvD Debatt Så skriver du på SvD Debatt: Maxlängd hos oss ligger på 6 000 tecken (inklusive blanksteg och underskrifter). Kortare går också bra. Du kan föreslå rubrik och ingre...