handla om

 

Om SRCH Sökmotor

SRCH - är en smart sökmotor som ger dig relevanta resultat från alla ledande motorer i världen.

Vi skapade SRCH Sökmotor eftersom din tid är viktig för oss. SRCH drivs av banbrytande teknik som ger de bästa resultaten från de bästa sökmotorerna, inklusive Google, Yahoo! Och andra ledande motorer; Så du hittar det du letar efter snabbare.

Varje sökmotor har sin egen sökmetod och var och en ger olika resultat. SRCH tittar på alla resultat från alla motorer, avgör vilka resultat som är mest relevanta för din sökning, eliminerar dubbletter och avslöjar för dig en mer komplett lista med resultat än någon annanstans på internet.

Vår filosofi att spara tid genom att söka Metasearch är ett ljus för våra fötter och vi använder det för att formulera de bästa resultaten på ett tillgängligt ställe!
Som ett resultat kommer du alltid att uppnå det mest exakta resultatet, i rekordfart, där du behöver det mest.

Värdena som vägleder oss:

Sann integritet
Ett kompromisslöst engagemang för att skydda våra surfares personliga data.

De bästa resultaten
folk vill hitta söker inte - så vi väljer att tillhandahålla kvalitetsresultat från Google - världens ledande motor, som standard och som ett förstahandsval.

Genom val
kommer vi aldrig att berätta för dig vad du ska göra, men vi kommer att tillhandahålla det enklaste och säkraste alternativet för att söka och surfa på internet.

© https://srch.co.il/